renovari-interioare-brasov-logo

Servicii amenajări interioare

amenajari-si-renovari-brasov

Amenajări și renovări

Serviciile noastre de amenajări și renovări transformă locuințele în spații care reflectă personalitatea și stilul de viață al clienților noștri. De la modernizarea bucătăriilor și a băilor până la renovarea completă a caselor și apartamentelor, suntem aici pentru a transforma visul dumneavoastră în realitate.

montaj-gresie-si-faianta-brasov

Montaj gresie și faianță

Oferim servicii profesionale de montare a gresiei și faianței, garantând calitate și precizie în fiecare detaliu. De la pregătirea suprafeței la aplicarea placilor și gletuirea rosturilor, echipa noastră se ocupă de fiecare aspect al lucrării pentru a vă oferi rezultate de înaltă calitate.

montaj-rigips-brasov

Montaj gips carton

Indiferent dacă este vorba despre renovarea unei locuințe sau a unui spațiu comercial, vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate și eficiente pentru a vă transforma spațiul în conformitate cu nevoile și preferințele dvs.

montaj-parchet-brasov

Montaj parchet

Ne ocupăm de montajul parchetului într-un mod precis și eficient, asigurându-ne că fiecare placă este așezată cu grijă pentru un rezultat final impecabil. Indiferent dacă este vorba despre montarea parchetului laminat, din lemn masiv sau a altor tipuri de parchet, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu profesionalism.

montaj-tapet-brasov

Montaj tapet

Ne asigurăm că fiecare proiect de montaj tapet este realizat cu atenție la detalii și precizie. Ne ocupăm de montarea tapetului într-un mod meticulos, asigurându-ne că fiecare bucată este poziționată corect și finisată impecabil. Indiferent de complexitatea designului sau dimensiunea spațiului, vă garantăm un rezultat final estetic și de înaltă calitate.

servicii-zugraveli-interioare

Zugrăveli interioare

Serviciile de zugrăveli interioare reprezintă soluția ideală pentru a transforma aspectul unui interior într-unul proaspăt și atrăgător. De la pregătirea suprafeței pentru zugrăvit și finisarea pereților și tavanului, echipa noastră de zugravi profesioniști este dedicată furnizării rezultatelor de înaltă calitate.

servicii aplicare glet brasov

Aplicare glet

Cu serviciile noastre complete de aplicare a gletului, vă garantăm că veți obține un finisaj de înaltă calitate, care va transforma complet aspectul și atmosfera spațiului dumneavoastră. Fie că este vorba despre aplicarea gletului pentru netezirea pereților înainte de zugrăvit sau pentru pregătirea suprafeței pentru aplicarea tapetului, ne asigurăm că rezultatul este întotdeauna impecabil.

servicii decopertare pereti brasov

Decopertare pereți

Indiferent dacă este vorba despre vechi straturi de vopsea, tapet deteriorat sau alte materiale de finisare, suntem pregătiți să facem față oricărei situații. Echipa noastră de profesioniști lucrează cu atenție și precizie pentru a asigura că fiecare detaliu este tratat cu grijă și că rezultatele sunt conforme cu standardele noastre ridicate de calitate.

renovare-living-si-dormitor-brasov

Design interior

Serviciile de design interior oferite de noi sunt concepute pentru a transforma orice spațiu într-o expresie autentică a stilului și personalității clienților noștri. Cu o abordare creativă și meticuloasă, ne asigurăm că fiecare proiect reflectă nevoile, gusturile și aspirațiile individuale ale clienților noștri, rezultând într-un spațiu care să fie nu doar frumos, ci și funcțional și inspirator.

servicii sapa autonivelanta

Șapă autonivelantă

Serviciile noastre complete de aplicare a șapei autonivelante reprezintă o soluție ideală pentru obținerea unei pardoseli perfect plane și uniforme. Cu o echipă de specialiști experimentați și echipamente de ultimă generație, suntem pregătiți să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate,

Șlefuire mecanizată

Serviciile complete de slefuire mecanizată a gletului sunt esențiale în procesul de pregătire a suprafețelor pentru finisarea și vopsirea finală în proiectele de construcție, renovare sau remodelare. Această etapă este crucială pentru obținerea unor rezultate impecabile și durabile, oferind un aspect final de înaltă calitate și un finisaj uniform și neted.

instalatii-electrice

Instalații electrice

Serviciile noastre de instalatii electrice asigură siguranța și funcționalitatea sistemelor electrice din locuința sau spațiul dvs. comercial. Echipa noastră de electricieni profesioniști se ocupă de instalarea, repararea și modernizarea instalațiilor electrice, oferind soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

servicii-instalatii-sanitare-brasov

Instalații sanitare

Serviciile noastre de instalații sanitare acoperă o gamă largă de lucrări, de la instalarea și repararea sistemelor de apă și canalizare până la montarea și întreținerea sistemelor de încălzire și climatizare. Echipa noastră de profesioniști vă oferă soluții fiabile și eficiente pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de instalații sanitare funcționează în parametri optimi.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre de amenajări și renovări în Brașov!

Solicită ofertă